گرید انرژی ++A
ایران در بین کشورهای جهان، رتبه سوم را در مصرف گاز پس از آمریکا و روسیه به خود اختصاص داده و این در حالی است که کشور ما از لحاظ جمعیت و رشد اقتصادی در جایگاه پایین تری نسبت به آنها قرار دارد. ضمنا تفاوت ایران با سایر مصرف کننده های بزرگ گاز در جهان این است که آنها گاز را برای استفاده در بخش های صنعتی و در خدمت توسعه به کار می گیرند، اما در کشور ما این منبع انرژی را برای گرم کردن منازل می سوزانند.
استفاده از تکنولوژی های قدیمی در دستگاه های گازسوز، بهره وری پایین وسایل تولید گرما در منازل و عدم توجه تولید کنندگان داخلی در تولید محصولات بهینه از دلایل افزایش میزان مصرف گاز در کشور محسوب می شوند. در این راستا نیاز به بهینه سازی مصرف انرژی و گاز بیش از پیش احساس می شود. به همین دلیل سازمان ملی استاندارد ایران با همکاری سازمان بهینه سازی مصرف سوخت، اقدام به تدوین استاندارد برچسب انرژی در زمینه تولید رادیاتور نموده است و تولید کنندگان را ملزم به رعایت استانداردهای لازم جهت تولید محصولات بهینه نموده است. رادیاتور آنیت نیز با سرمایه گذاری بالا در واحد تحقیق و توسعه خود موفق به طراحی محصول رادیاتور گرمایشی، با بالاترین گرید انرژی در ایران گردیده است و با توجه به اینکه تمامی محصولات تحت نظر نماینده ویژه سازمان جهانی انرژی در شرکت طراحی می گردند در حال حاضر شاخص مصرف انرژی رادیاتور آنیت عدد ۳۹۸ می باشد.
شرکت آنیت، با افزايش راندمان حرارتی رادیاتورهای تولیدی خود باعث مصرف بهينه انرژی توزيع مناسب حرارت، ايجاد شرايط مناسب راحتی و کاهش اثرات نامطلوب زيست محيطی می شود. رادیاتور آنیت به دلیل گرید مصرف انرژی A تا ۳۰ درصد در مصرف گاز صرفه جویی می نماید و علاوه بر این به دلیل اینکه دارای زمان پاسخگویی سریع هستند، در صورت استفاده از شیر ترموستاتیک تا ۵۰ درصد در مصرف گاز صرفه جویی می کنند.
به گفته معاون امور مهندسی و بهره برداری مدیریت گازرسانی شرکت ملی گاز ایران: در صورتی که بتوانیم روزانه ۱۰ درصد میزان مصرف گاز را در بخش های مختلف کاهش دهیم، امکان برگشت ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه در کشور فراهم می شود. در اینصورت با بهره گیری از رادیاتورهای آنیت می توان روزانه تا ۳۰ درصد در مصرف انرژی صرفه جویی و تا ۳۰۰ میلیارد دلار از هدر رفت سرمایه جلوگیری نمود.
چگونه آنیت به شاخص مصرف انرژی ۳۹۸ و بالاترین گرید صرفه جویی در انرژی دست یافته است؟
حجم آبگيری و وزن از پارامترهای مهم طراحی رادياتورها، کنوکتورها، بويلرها و به طور کلی مبدل های حرارتی است. وزن و حجم آبگيری کم باعث پاسخ سريع گرمازا در شروع كار و در حين عملكرد آن مي شود و به علت ماند انرژي كمتر در آن ها در هنگام قطع جريان، انرژی کمتری را تلف مي کنند.
منابع انرژي موجود در خانه:
- نورخورشيد: که به طور نا گهانی از طريق پنجره وارد محيط خانه می شود، که می تواند به ازای هر متر مربع از شيشه پنجره، حدود ٨٦٠ کيلو کالری بر ساعت گرما به محيط خانه وارد کند.
- پخت و پز: در حدود ١٧٠٠ کيلو کالری بر ساعت
- سایر وسایل گرمازا: در حدود ۳۰۰ کيلو کالری بر ساعت
وسايل گرمازا بايد به اين چنين تغييرات دمايی پاسخ سريع بدهند تا در مصرف انرژی صرفه جويی شود. برای اينکه يک وسيله گرمازا واکنش سريعی نسبت به تغييرات دمايی اطراف خود داشته باشد، بايد وزن و حجم آبگيری آن حداقل باشد. با کم بودن وزن و حجم آبگيری، کنترل وسيله گرمازا راحت تر و سريع تر انجام می پذيرد و خود همانند يک حساسه عمل میکند. آنیت به علت وزن و حجم آبگيري كمتر و خلوص آلومینیوم بالا بر خلاف سيستمهای سنتی ديگر، کند نبوده و به تغييرات دمای اطراف خود، سريع پاسخ می دهد.
آنیت افتخار دارد تا با کسب بالاترین راندمان در بین برندهای مطرح جهانی، در زمینه بهینه سازی مصرف سوخت در ایران و جهان پیشرو باشد و این ویژگی، به کاهش چشم گیر مصرف انرژی خصوصا در سالهای آتی که قیمت گاز بسیار افزایش می یابد کمک خواهد کرد. " توجه ویژه به گرید مصرف انرژی قبل از خرید هر محصول یعنی انتخاب مقرون به صرفه و هوشمندانه"