رادیاتور و لوکس آنیت

سوالات متداول در خصوص رادیاتورهای آنیت

رادیاتورهای موجود در بازار هر کدام به نحوی نقاط ضعف و قوتی دارند، مثلا رادیاتورهای فولادی زنگ می‌زنند و گل سیاهی ایجاد می‌کنند یا رادیاتورهای آلومینیومی به روش دایکستی هم رسوب تولید کرده و هم هیدروژن بالایی ایجاد می‌کنند. رادیاتورهای آلومینیومی به روش اکستروژن مشکل مونتاژ و آب بندی دارند. شرکت آنیت برای غلبه بر مشکلات و نقاط ضعف رادیاتورها از ترکیب مواد مختلف به شکلی استفاده کرده که معایب را به مزایا تبدیل کرده که می توان به ضدرسوب بودن بودن، ضدخوردگی و عدم ایجاد گاز هیدروژن و.... اشاره کرد.

رادیاتور آنیت زنگ نمی‌زند، رسوب ایجاد نمی‌کند، گل سیاه رنگ وارد سیستم نمی‌کند، سبک و زیباست، ارزش ریالی خود را طی سالها با توجه به خلوص بالا و نوع مواد از دست نمی‌دهد.

خلوص آلومینیوم بالا، ضریب انتقال حرارت بالا، تحمل فشار بسیار بالا تا 50 بار، مقاوم در برابر خوردگی، پروسه تولید سبز و کم ضرر به محیط زیست و در نهایت سازگاری بالاتر با تمام سیستم‌های گرمایشی.

متاسفانه طی سال‌های گذشته تولیدکنندگان رادیاتورهای اکسترودی، تکنولوژی تولید این رادیاتورها را به درستی اجرا و پیاده سازی ننموده و جهت کاهش هزینه‌ها متاسفانه موارد خاصی را در فرآیند تولید رعایت نکردند که این امر دو مشکل اساسی را به همراه داشت، اول عدم آب بندی مناسب و دوم عدم انتقال حرارت بالا بوده که به دلیل طراحی نامناسب فین‌ها و پره‌ها ایجاد گردیده. رادیاتورهای اکستروژنی موجود در بازار به جز برند آنیت، با توجه به استفاده از مواد نامرغوب و ضایعات نمی‌توانند سختی بیشتر از ۸-۷ (وبستر) را به خود بگیرد این عدم سختی موجب ایجاد نشتی می‌گردد، علاوه بر این، استفاده از اتصالات با دقت پایین و غیر رزوه‌ای مشکلات نشتی را افزایش می‌دهد. در مقابل شرکت آنیت از مواد اولیه مرغوب (آلومینیوم با درجه خلوص بالای 99 درصد) جهت دستیابی به سختی بالا استفاده می نماید و با اتصالات CNC و رزوه ای کیفیت را تضمین می نماید؛ ضمنا نحوه ی مونتاژ متفاوتی دارد که شاید قیمت تمام شده را بالا می‌برد اما تحمل فشار را تا بیش از ۵۰ بار گارانتی تضمین می‌نماید . علاوه بر این طراحی پره‌های رادیاتور آنیت بر خلاف دیگر رادیاتورهای موجود در بازار، مجهز به تکنولوژی گرمایش یکنواخت می باشد که ظرفیت حرارتی بالایی را برای رادیاتورها به ارمغان می‌آورد، تکنولوژی دوجداره بودن، گرمایش یکنواخت، ضد فرسایش و رسوب و کیفیت رنگ بسیار بالا را نیز به دیگر مزایای بی‌رقیب آنیت باید اضافه کرد.

اگر واقع‌بینانه قضاوت کنیم در 10 سال اخیر انقلابی در صنعت ساختمان رخ داده و مردم به طراحی و زیبایی ارزش بیشتر قائل شدند خانه دیگر تنها یک سرپناه نیست بلکه اصالت، طراحی و سبک دارد اگر بخواهیم زیبایی منزل خود را دوچندان کنیم نمی‌توانیم از رادیاتورهایی با طراحی 10 سال پیش استفاده کنیم. رادیاتور شیشه‌ای جلوه‌ای زیبا و یکنواخت به خانه می‌دهد نظافت رادیاتور که همیشه خاک می‌گیرد کاری راحت و ساده است و چون از شیشه‌ای ایمن استفاده می‌شود از صدمه خوردن و سوختن دست و صورت بچه جلوگیری می‌کند.

این رادیاتورها بیشتر ضریب انتقال حرارت را از طریق جریان همرفتی ایجاد می‌کند که شیشه این ضریب را افزایش می‌دهد علاوه بر آن طراحی آنیت به صورتی است که هیچ مشکلی برای گرمایش ایجاد نمی‌کند.

راهنمای آنیت

دلیل اصلی این مشکل عدم گردش مناسب آب در سیستم می باشد و خود رادیاتور در این امر دخالت چندانی ندارد و می تواند به دلایل مختلف ایجاد شود:

1- مسدود بودن فیلتر شیربرنجی درمسیر گردش آب

2- عدم تعادل گردش آب در سیستم: در این حالت تمامی شیرهای برگشت رادیاتور با آچار آلن بصورت کامل بسته شده و سپس بصورت یک و نیم دور باز شود. این کار باید برای تمامی رادیاتورها و حوله‌ خشک کن ها تکرار شود با این کارتقسیم بندی گردش آب بصورت یکسان خواهد بود که در نهایت در صورت عدم گرم شدن رادیاتورهای انتهایی (رادیاتورهایی که از پکیج دور هستند)، میتوان شیربرگشت آن رادیاتور را یک دور بیشتر باز کرد تا آب راحت تر از رادیاتورهای نزدیک در مسیر گرم شوند.

3- لوله کشی غیر حرفه‌ای و نامناسب: در اکثر این موارد با تکرار گزینه دوم و تعادل در گردش آب مشکل حل می شود، اما در غیر این صورت باید با مراجعه به شخص حرفه‌ای سیستم لوله کشی اصلاح گردد.

4- عدم انتخاب پکیج با ظرفیت مناسب: برای مثال انتخاب پکیج 24 هزار برای واحدی با متراژ بالای 120 متر می تواند مشکل‌ساز باشد. (انتخاب پکیج با ظرفیت مناسب و نسبتاً بالاتر ازاستاندارد پیشنهاد می گردد.)

5- معیوب بودن پمپ پکیج: پمپ پکیج همانند قلب وظیفه گردش مداوم آب را دارد، معیوب بودن و ضعیف بودن آن می تواند دلیلی بر نصفه گرم شدن رادیاتور باشد.

لینک دانلود PDF

1- هوای سیستم به هردلیلی که ایجاد شود گاها به پمپ پکیج رسیده و صدای ناهنجاری را ایجاد می کند. تقریبا همه سیستم‌های پکیج با هر برندی به سیستم هواگیری اتوماتیک مجهزند. در صورت تداوم این صدا در پکیج نشان از عدم کارکرد هواگیری اتوماتیک پکیج می باشد که باید به سرویسکار مراجعه گردد. 

2- صدای ناهنجار به دلیل معیوب بودن محور پمپ یا از کار افتادن یاتاقان‌ها یابلبرینگ موتور است که در این صورت هم می بایست به تعمیر کار مراجعه گردد.

لینک دانلود PDF

بعد از روشن شدن مشعل پکیج، دمای آب در پکیج به سرعت افزایش می‌یابد و پکیج اتوماتیک کرده و خاموش می‌شود اما دمای رادیاتور خیلی گرم نمی‌شود.

این مشکل می تواند به چند علت باشد:

1-    پمپ پکیج مشکل داشته و به درستی کار نمی‌کند.

2-    فیلتر پکیج کثیف و راه آب مسدود می‌باشد.

3-    هوای سیستم رادیاتور به درستی تخلیه نشده است.

4-    شیر رادیاتورها از سمت رفت یا برگشت بسته می‌باشد. 

5-    لوله کشی معیوب و مسیر آب مسدود می‌باشد.

6-    رادیاتور به درستی نصب نشده است.

لینک دانلود PDF

اگر فشار پکیج هرروز کاهش می‌یابد و مجبور به باز کردن شیر تنظیم پکیج هستید!

تجربه نشان داده است، 90 درصد لوله کشی‌ها بعد از اتمام کار دارای نشتی‌های متعددی می‌باشند و این نشتی‌ها بسیار ریز و غیر قابل مشاهده هستند و به جهت گرم بودن آب در کنار کم بودن نشتی اصولا دیده نمی‌شوند.

 در صورت و جود چنین مشکلاتی، شما مجبور به هواگیری‌های مکرر و تنظیم فشار پکیج بصورت مداوم هستید.

لینک دانلود PDF

بهترین رادیاتور بازار کدام است؟

بهترین رادیاتور شوفاژ خانگی کدام برند است؟

چگونه بهترین رادیاتور را انتخاب کنیم؟

...

برای درک بهتر سوالات بالا و پاسخگویی مناسب به مجموع این سوالات توجه شما را به مطالب ذیل جلب می‌کنیم:

بهترین سیستم گرمایشی سیستمی خواهد بود که مجموعه‌ای از خصوصیات و ویژگی‌های برتر را یکجا ارائه دهد. افزایش روزافزون تکنولوژی، افزایش قیمت حامل‌های انرژی، طراحی‌های جدید منازل مسکونی و قیمت بالای سیستم تاسیسات ما را بر آن می‌دارد که دقت بالایی در انتخاب داشته باشیم. 

بهترین رادیاتور می‌بایست:

  1. کیلو کالری بالایی داشته باشد تا در روزهای سرد سال بتواند پاسخگوی نیاز ساختمان باشد و باید تعداد پره های آن توسط کارشناسان مجرب و تولید کننده محصول انتخاب گردد.
  2. ساختمان‌های امروزی هر چقدر کوچکتر هم باشند مدرن ساخته می‌شوند قیمت رادیاتور در مقایسه با قیمت کلی مسکن بسیار ناچیز می‌باشد اما زیبا بودن شیک بودن آن فضای ساختمان را دلنشین و جذاب می سازد ما شاید اتومبیل و یا خود مسکن را عوض کنیم اما رادیاتور منزل قرار نیست عوض شود پس زیبا بودن آن بعدها حس خوبی به ما القا خواهد کرد . 
  3. دارا بودن لایه محافظ رزینی: این امر باعث ضد خوردگی، ضد رسوب و عمرانه بودن رادیاتور می‌شود  به همین دلیل برند آنیت می‌تواند سالها از سیستم پکیج شما در مقابل رسوبات حفاظت نماید .
  4. سازگاری با شیر ترموستاتیک، به زودی زود به دلیل افزایش قیمت گاز مجبور خواهیم بود از شیر ترموستاتیک استفاده کنیم و انرژی را هدر ندهیم استفاده از تنها برند داخلی تولید رادیاتور با تکنولوژی گرمایش یکنواخت و سازگاری با شیر ترموستاتیک بعدها هزینه های شما را به شدت کاهش خواهد داد . 
  5. استفاده از رادیاتور با شاخص انرژی بالا این یعنی راندمان بالا و مصرف پایین در قبل از ورود شرکت آنیت به بازار هیچ شرکت تولید کننده رادیاتور آلومینیمی و فولادی شاخص انرژی بالاتر از عدد   را نداشته و که عدد آن حدود 200 می باشد و دستیابی به عدد 245 یعنی شاخص   اما آنیت به عدد 394 دست پیدا کرده و این یک رکورد جهانی در شاخص انرژی رادیاتور می‌باشد که محققان آنیت به آن دست یافته‌اند و به زبان ساده تر این یعنی کاهش مصرف گاز و انرژی 
  6. سبک بودن: کاهش وزن کلی ساختمان‌ها و برج ها از سیاستهای جدید مسکن و شهر سازی می باشد اما با توجه به دیوارهای سبک جدید و پفکی بودن آنها رادیاتور های سنگین با حجم آبگیری بالا بعد از مدتی گاهاً کنده و شکل بدی به خود می‌گیرند رادیاتورهای آلومینیمی خصوصا اکستروژنی بسیار سبک و کارآمد هستند 
  7. حجم آبگیری پایین: این موضوع هم به سیستم پکیج تاثیر مثبتی دارد و هم در مصرف گاز سیستم و کاهش رسوبات 

لینک دانلود PDF

آلومینیوم، خصوصا آلیاژ 6063 استاندارد، به دلیل خصوصیات و ویژگی‌های عالی در انتقال حرارت، سبکی و کارآمدی گزینه مناسبی می‌باشد. اما این آلیاژ می‌بایست عملیات حرارتی گذرانده و با روش‌های آب بندی هیدرولیکی آب بندی گردد تا یک عمر بتواند درخدمت سیستم گرمایشی باشد.

لینک دانلود PDF

1-    در صورت عدم نصب صحیح و عدم تراز مناسب رایاتور، هوای حبس شده درسیستم می تواند صدای شُر شُر  ایجاد کند.

2-    هوا در سیستم بصورت کامل تخلیه نمی‌شود.

لینک دانلود PDF

دلیل این امر می‌تواند رسوب گرفتن مبدل‌های حرارتی (پکیج) موجود در مسیر آب گرم باشد که انتقال حرارت به خوبی انجام نمی‌پذیرد و مبدل‌ها نیاز به اسیدشویی دارند.

از دیگر دلایل گرم نشدن شوفاژ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاهش فشار گاز، خراب شدن سنسور گرمایش، اشکال در ورودی گاز، اشکال در طراحی اولیه سایز لوله گاز ورودی

لینک دانلود PDF

در صورتی که سیستم شوفاژ شما مدار بسته باشد (پکیج دیواری):
 ابتدا دستگاه گرمایش مرکزی (پکیج دیواری) را خاموش می‌کنیم و سپس بعد از گذشت چند دقیقه تک به تک و از طریق پیچ‌های هواگیری که در انتهای هر رادیاتور می‌باشد، عمل هواگیری را انجام می‌دهیم، فشار پکیج را از طریق شیر پر کن تعبیه شده در قسمت پایین دستگاه بین 1/5 تا 1/7 بار تنظیم کرده و در نهایت پکیج را روشن می‌کنیم.

در صورتیکه سیستم شوفاژ شما مدار باز باشد (موتورخانه مرکزی):
 ابتدا پمپ سیرکولاسیون مدار شوفاژ (واقع در موتورخانه) را خاموش می‌کنیم و سپس بعد از گذشت چند دقیقه اقدام به هواگیری رادیاتورها از طریق پیچ یا شیر هواگیری که در انتهای هر رادیاتور تعبیه شده است می‌نماییم. در نهایت پمپ سیرکولاسیون را مجدداً روشن

لینک دانلود PDF